Imprimir aquesta pàgina

Què volem

El nostre objectiu més ambiciós, compartit amb un ampli sector de la societat catalana, és assolir la independència de Catalunya.

A més, cecs.cat naixem amb la vocació d’analitzar i debatre sobre la transició nacional amb una atenció especial cap a les particularitats del col·lectiu de persones amb diversitat funcional visual. Volem reflexionar al voltant de les possibilitats que s’obren en un escenari de canvi i, sobretot, esvair dubtes i inquietuds quant al futur en l’àmbit de la discapacitat visual.

Treballem per eixamplar la majoria social que donem suport al procés sobiranista i aportem arguments en aquest sentit, tot promovent valors com ara la democràcia, la llibertat, la diversitat i la justícia social.

Així, en el moment de la concepció del nou estat, tenim la possibilitat i la responsabilitat d’intervenir en el disseny del model de serveis que necessitem les persones amb diversitat funcional visual i de decidir com s’ha d’organitzar el nostre col·lectiu. Treballem per esdevenir una societat capdavantera en el respecte i la integració de la discapacitat. Ara és l’hora de fer el país que volem. Som-hi!