Dijous, 20 Novembre 2014 08:00

Presentem la sectorial cecs.cat de l'ANC i el Manifest per a la Diversitat Funcional Visual

Les persones amb diversitat funcional visual volem ser partícips del moment històric que viu Catalunya. Creiem que ara és l'hora de fer una passa endavant i intervenir activament en el procés que ens ha de conduir a la plena sobirania.

Cecs.cat naixem amb la vocació d’analitzar i debatre sobre la transició nacional amb una atenció especial cap a les particularitats del col·lectiu de persones amb diversitat funcional visual.

Cecs.cat treballem per eixamplar la majoria social que donem suport a la independència, a la vegada que fomentem el debat i la participació per mitjà de grups de treball amb la finalitat de fer propostes per construir una societat més diversa, inclusiva, igualitària i democràtica en el nou Estat català. És per això que volem convidar-vos a la presentació de l'Assemblea Sectorial de Diversitat Funcional Visual per la Independència de l'ANC.

L’acte de presentació tindrà lloc el dimarts 2 de desembre a les 19:30h, a l'auditori del Centre Cívic Urgell (Comte d'Urgell, 145, Barcelona), prop de l’estació Hospital Clínic (L5). Un grup de voluntaris us poden acompanyar a l’auditori des del metro.

L’esdeveniment es desenvoluparà al llarg de 45 minuts amb el següent programa:

1. Benvinguda
2. Presentació de cecs.cat
3. Lectura del Manifest
4. El camí a la independència
5. Presentació dels grups de treball
6. Cloenda
7. Torn de preguntes

L'entrada és lliure. Amb tot, us preguem que confirmeu la vostra assistència, ja que les places són limitades.

Podeu fer la reserva per correu electrònic o per telèfon:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
639 348 604

 


Recordeu:

Presentació de l'Assemblea Sectorial de Diversitat Funcional Visual per la Independència

Dimarts, 2 de desembre a les 19:30h

Auditori del Centre Cívic Urgell
Comte d'Urgell, 145
(Metro L5, Hospital Clínic)

Confirmar assistència:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
639 348 604

 

Llegir 1971 vegades