Wednesday, 15 March 2017 11:28

Presentem el nostre document de propostes a la Presidenta del Parlament Featured

A principis de març, l’equip de coordinació de la plataforma cecs.cat lliuràvem personalment a la molt honorable presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, el document Propostes per a Catalunya en matèria de diversitat funcional visual.

Carme Forcadell va rebre el treball amb molt d'interès i agraïment envers la tasca realitzada, perquè treballs com aquest permetran, l'endemà mateix del referèndum, començar a construir la nova República Catalana sobre propostes concretes. Alhora, va animar a la plataforma cecs.cat a fer conèixer aquestes propostes a la resta de persones amb diversitat funcional visual.

La trobada va discórrer amb una agradable conversa on es va parlar de temes com la importància del Braille, els gossos pigall, les necessitats de les persones amb diversitat funcional visual de Catalunya, etc. També vam aprofitar l'avinentesa per expressar a la Presidenta del Parlament de Catalunya la importància i significat del fet de poder votar en Braille en el proper referèndum per a la independència. Carme Forcadell va respondre-hi molt positivament i en va prendre bona nota.

La Plataforma continuem amb la tasca de fer conèixer les nostres propostes sobre diversitat funcional visual en l’àmbit polític de Catalunya.
Read 13660 times