Wednesday, 15 April 2015 00:00

El futur de l’esport a Catalunya ha de ser inclusiu

Trobada de cecs.cat a la Direcció General de l’Esport Català

En la seu de la Direcció General de l’Esport Català, ens hem reunit amb Ivan Tubau (Director General de l’Esport) i Ita Sánchez (Cap de Gabinet), una representació de cecs.cat encapçalada pe David Ciscar i dos membres de la Comissió d’Esports: Àngel Mas I Francesc Vila.

En la reunió hem presentat i comentat el Manifest de cecs.cat i les línies base d’actuació de la Comissió d’Esports de la nostra plataforma.
En un clima distés i cordial, Ivan Tubau ha estat molt receptiu, tot manifestant el seu acord amb els nostres plantejaments, que són coincidents amb els de la Direcció General de l’Esport Català i a la vegada segueixen el camí emprés en altres països d’Europa.

El Director General ens ha encoratjat a seguir amb el procés endegat i hem acordat mantenir els contactes, ja que, tal com ha manifestat, les nostres propostes el recolzaran en la defensa davant d’altres estaments d’un projecte del qual ell n’està ben convençut.

La reunió ha estat molt important per la cecs.cat, per així obrir nous camins per a una Catalunya independent i inclusiva.

Read 2965 times