Wednesday, 03 December 2014 10:00

Ahir, 2 de desembre, es presentava la Sectorial de cecs de l'ANC

D'esquerra a dreta: Albert Martín, David Ciscar, Àngel Mas, Francesc Miñana i Montse Uran D'esquerra a dreta: Albert Martín, David Ciscar, Àngel Mas, Francesc Miñana i Montse Uran Elisabet Pons

“Les persones amb diversitat funcional visual volem ser partícips del moment històric que viu Catalunya”

Amb aquest missatge ben clar, ahir es presentava en societat la sectorial de cecs de l’ANC. Treballen per la independència de Catalunya des de la perspectiva de les persones amb discapacitat visual, tot aportant valor al projecte sobiranista, amb la defensa d’una societat diversa, inclusiva i amb igualtat d’oportunitats per a tothom.

Cecs.cat, representat per, Montse Uran, Francesc Miñana, Àngel Mas i David Ciscar, coordinador de la sectorial, van fer la primera passa per arribar als cecs de tota Catalunya. Presentaven el Manifest per a la Diversitat Funcional Visual, un document que recull un seguit de propostes sobre com ha de ser l’Estat català, que ja ha començat a recollir les primeres adhesions individuals i de col·lectius de la diversitat funcional visual. Aquest document és la base per elaborar el Llibre Blanc de la Diversitat Funcional Visual a Catalunya.

La presentació també va comptar amb Albert Martín, coordinador d’assemblees sectorials i membre del secretariat nacional de l’Assemblea Nacional, que va recordar els motius que impulsen l’ANC a treballar per la independència de Catalunya.

Read 3289 times