Thursday, 06 November 2014 13:00

Presentem la Sectorial de cecs de l’ANC al Parlament

D'esquerra a dreta: David Ciscar, Francesc Minyana i Núria de Gispert entregant una còpia del Manifest de cecs.cat D'esquerra a dreta: David Ciscar, Francesc Minyana i Núria de Gispert entregant una còpia del Manifest de cecs.cat Parlament de Catalunya

Una representació de l’Assemblea Sectorial de Diversitat Funcional Visual per la Independència de l’ANC ens hem trobat amb la Sra. Núria de Gispert per lliurar-li una còpia del nostre Manifest

Cecs.cat, la Sectorial de l’ANC de constitució més recent, hem presentat a la Sra. Núria de Gispert el nostre Manifest per a la Diversitat Funcional Visual, document en el que fem un seguit de propostes per construir un país model de diversitat i d’inclusió.

La Presidenta del Parlament de Catalunya ha acollit amb interès l’entusiasme del col·lectiu cecs.cat per participar en el procés sobiranista de Catalunya. També ha volgut conèixer amb més detall la tasca de desenvolupament del Manifest: cinc comissions de treball s’encarregaran de redactar un llibre blanc de la diversitat funcional visual pel país que volem.

Cecs.cat, la nova Sectorial de l’ANC, som un col·lectiu de persones amb diversitat funcional visual, compromeses amb la independència de Catalunya. Com a grup, no tenim vinculació amb partits polítics o organitzacions de cap altra mena, amb l'ànim d'arribar a persones de qualsevol ideologia que comparteixin el mateix compromís.

Read 3150 times