Monday, 03 November 2014 00:00

Cecs.cat al Parlament de Catalunya

Presentem la nova Sectorial de l’ANC i el nostre Manifest per a la Diversitat Funcional Visual a la Presidenta del Parlament de Catalunya

El proper dijous 6 de novembre a les 12h del migdia, una representació de la nova Sectorial de l’ANC, cecs.cat, ens trobarem amb la Sra. Núria de Gispert, Presidenta del Parlament de Catalunya, per fer-li conèixer la nostra tasca i presentar-li el Manifest per a la Diversitat Funcional Visual.

L’Assemblea Sectorial Diversitat Funcional Visual per la Independència (cecs.cat) l’hem constituïda un grup de persones cegues compromeses amb el projecte sobiranista del poble català. Cecs.cat som un col•lectiu nascut aquests darrers mesos que, en aquest context de transició tan apassionant, treballem per la independència de Catalunya, alhora que volem analitzar i fer propostes sobre la forma més reeixida que pot adoptar el nou estat català per donar resposta a les necessitats i demandes del col•lectiu de persones amb diversitat funcional visual.

Recentment hem començat a recollir adhesions al nostre Manifest, un document en el que fem propostes pensades per a què el nou país respecti i faci seus valors com la diversitat, la igualtat i la inclusió. Aquest Manifest ja està recollint les primeres adhesions.

Read 2705 times